Qui Som?

“Amics de Mooji” és un grup que s’ha generat de manera espontània, que ens reuneix als que sentim ressonància amb Moojiji i vivim més o menys a prop, a l’àrea de Catalunya, de manera que podem estar en contacte.

Molts i moltes encara no ens coneixem, el grup va creixent amb els que decideixen unir-se (saben de nosaltres pel boca a orella o pel contacte anunciat al web de Mooji), cadascú amb la seva implicació, temps i ganes, no hi ha cap requisit ni expectatives més que l’amor i respecte per Moojiji i els seus ensenyaments.

No és un grup amb finalitat social, tot i que fem trobades de diferents tipus, tant per veure satsang com per passar una estona junt @ s. A la secció Trobades anteriors pots veure algunes imatges. És una família oberta, en la qual, si sents afinitat, estàs convidat a participar.

TROBADES LOCALS

Mooji ens anima a reunir-nos com sanghas per veure els Satsangs oberts dels diumenges, ens coordinem per seguir alguns retirs (de silenci) o per veure vídeos de satsangs anteriors. Si algunes persones no entenen bé l’anglès, intentem traduir-ho al castellà o català per a ells i elles.

Com el grup engloba una àrea geogràfica bastant extensa, han anat sorgint agrupacions (sanghas) per zona, perquè sigui més fàcil trobar-nos més sovint o amb menys temps de viatge. De moment hi ha diverses persones que s’ofereixen com a contactes locals, obrint casa seva quan els és possible per tenir un punt de trobada. Vols contactar amb una sangha local? A la secció “Contactes” trobaràs els mails i telèfons.

MOOJI CATALUNYA SANGHA

Hem sol·licitat que Mooji es reuneixi amb nosaltres via Skype, com fa amb algunes sanghas del món, així com que ens visiti a Catalunya. Encara és una cosa que no ha pres forma com a proposta concreta per part seva, però mantenim el foc viu entre tots i totes amb la nostra voluntat i la calor de la sangha.

Vols estar en contacte per això? A més de les sanghas locals, mantenim un grup de WhatsApp per a la sangha general de Catalunya, que anomenem “Amics de Mooji”. També ens trobaràs a Facebook amb aquest nom.

OM NAMAH SHIVAYA!

IMG-20160811-WA0002.jpg
Part de la Sangha a Monte Sahaja aquest estiu
Anuncis